Sneldammen

Onderlinge

Ronde 2
In ronde 2 wist Tjipke Smedinga voor de tweede keer te winnen. Ook Bennie Liefting en Henk Hosper wonnen. De familiestrijd tussen Tabe en Pieter de Vries eindigde in remise net als de partijen van Marten Zijlstra tegen Wim vd Molen en Andries Oord tegen Jan vd Vegt.

Ronde 1
Slechts 1 remise in der eerste ronde tussen Marten Zijlstra en Henk Hosper. Marten had echter eigenlijk moeten winnen. Winst was er wel voor Jan, Tjipke, Andries, Pieter, Aize, Johnny en Oscar. Alle uitslagen te vinden in het submenu ´competitie´.

Ronde 25 (slot 2008/2009)

Pas in de laatste ronde van de onderlinge competitie zijn alle ereplaatsen vergeven. Aize Plantinga en Johnny Modderman hebben helaas niet de benodigde 14 partijen behaald en komen daarom niet in aanmerking voor de prijzen. De einduitslag was zodanig dat in de A-categorie Tjipke Smedinga eerste is geworden en daarmee ook clubkampioen. Tweede is geworden Oscar Veltman en de derde plaats gaat naar Wolter Sloothaak. In de B-categorie is Wim Riddersma winnaar geworden. Hij wordt op de voet gevolgd door Andries Oord en Pieter de Vries die respectievelijk tweede en derde zijn geworden. Zie voor de volledige stand in het submenu Competitie.