Competities

NK sneldammen 2011

Voor het NK sneldammen 2011 in Culemborg hadden zich dire DCH-leden geplaatst. Wim Riddersma en Geert Rozenberg voor de C-categorie en Iepie Poepjes-Koopman in de vrouwen-categorie.

Van hen wist Wim de hoogste positie te behalen. Hij mag zich een jaar lang 5e van Nederland in zijn categorie noemen. Geert belandde in de 2e groep en werd daarin 8e. Iepie kwam ook in de 2e groep uit en werd daarin verdienstelijk 4e.

(pfdb) loting ronde 6

Na de winst in Emmeloord mag DCH 1 het in ronde 6 thuis opnemen tegen koploper Huizum. De wedstrijd staat gepland op dinsdag 18-01-2010.

DCH 2 lootte ook thuis. Op 11-01-11 (mooie datum) ontvangt het team De Harste Houdt Stand uit Sumar welke drie plaatsen hoger op de ranglijst staat.

(pfdb) loting ronde 5

Na de winst in Lemmer mag DCH 1 het in ronde 5 opnemen in en tegen Emmeloord. DCH 2 lootte de derby tegen in en tegen Aldeboarn. De wedstrijden zijn respectievelijk op 29 en 30 november.

(pfdb) 3e ronde + loting ronde 4

Vanwege een bruiloft moest DCH 1 het in Bolsward proberen met 5 invallers. Het degelijk team van Bolsward/Workum wist dan ook de punten in eigen huis te houden.

In ronde 4 mag DCH 2 thuis aantreden tegen Woudsend, DCH 1 lootte een uitwedstrijd tegen Lemmer 1.

(pfdb) Loting 3e ronde

De loting voor de derde ronde leverde voor DCH 1 een uitwedstrijd op tegen Bolsward/Workum conbinatie. DCH 2 lootte tegen de dummy en heeft de komende ronde dus vrij.

(pfdb) Loting 2e ronde

De loting voor de tweede ronde leverde voor DCH 1 een thuiswedstrijd op tegen OG Drachten. DCH 2 lootte ook thuis en wel tegen Butenpost. Beide westrijden zijn op 5 oktober in Het Hof van Schoterland.