75 jaar JUBILEUM site

75 jaar jubileum feest

Oproep aan alle oudleden van de damclubs uit Katlijk, Oranjewoud, Mildam en Heerenveen

Op 12 februari viert Damclub Heerenveen het 75-jarig bestaan met een jubileumfeest. Op dit feest zijn niet alleen alle huidige leden met hun partner welkom, maar ook alle oudleden van de damclubs die tot de huidige club hebben geleid. Dit betreft de damclubs Katlijk, Oranjewoud, Mildam en Heerenveen. Er is geprobeerd om zo veel mogelijk huidige adressen van al deze dammers te achterhalen maar dat lang niet iedereen gevonden kan worden is wel duidelijk. Bij deze daarom de volgende oproep aan een ieder die lid is geweest van minimaal een van eerder genoemde clubs.

Heb je nog geen uitnodiging ontvangen en lijkt het je leuk om bij het feest aanwezig te zijn, neem dan contact op met Marten Zijlstra. (per telefoon 06-14349509 / 0513-529588, of per mail m_zijlstra@live.nl)