Mildam
Damclub Mildam is opgericht op 4 oktober 1988, waarna het zich bij de jongste damclubs van Nederland mag scharen. In deze korte periode dat damclub Mildam bestaat heeft het al behoorlijk van van zich laten horen en een naam gevestigt die voor een ieder iets anders kan smaken. Deze geschiedenis is ontstaan toen damclub Oranjewoud bijna geen tiental meer op de been kon brengen om mee te draaien in de provinciale competitie van de PFDB. Na dit besproken te hebben met de leden is er afgesproken dat het bestuur contact gaat zoeken met damclub Wez Wiz te Katlijk. Met de vraag kunnen wij niet samen een tiental op de been brengen, het bestuur kwam terug met een nog verder gaande voorstel. En dat was een fusie, de vergadering stond welwillend achter deze plannen en de voorzitters Wim de Jager en Geert Siegersma kregen alle bevoegdheden om deze fusie tot stand te brengen. Waarmee damclub Wez Wiz te Katlijk en damclub Oranjewoud op hielden te bestaan. Na gedubt te hebben over de clubnaam is gekozen voor de naam damclub Mildam en de speel locatie werd Hof van Schoterland. Het eerste bestuur waren de volgende heren, Voorzitter Geert Siegersma. Penningmeester Atte Boek. Secretaris Geert Rozenberg. 2de Secretaris Wim de Jager. Lid Henk de Vries. Waarna damclub Mildam was op gericht.